Jagdigochdu

Att börja videoblogga
Jag har börjat göra en videoblogg om vår resa mot lilla du.
 
Det känns läskigt, bra och spännande att öppna upp om vår resa lite mer officiellt än den här bloggen har varit. Jag vill kämpa mot den tabu som finns runt att inte kunna bli med barn, den här kotymen som finns i att man inte ska berätta om sin resa och även om man lyckas bli gravid vara tyst om det i 3 månader. Det känns så otroligt förlegat och som att man ska skämmas över att ens resa inte blev lika enkel som för andra. För mig har det varit och är väldigt viktigt att dela min historia och få höra andras historier. Det hjälper mot känslan av ensamhet, det inger hopp och ger mig styrka att fortsätta kriga för mitt framtida barn.
 
/Resan mot lilla du.
#1 - Anna

Åh herregud, jag är exakt där nu, där du var i februari. Om några dagar ska vi starta en fertilitetsutredning, efter ett år av försök. Försök som faktiskt har tärt oerhört på mig. Hur ska man kunna glatt leva sitt liv när det man längtar mest av allt varje månad misslyckas? Jag är så peppad på att starta utredningen, äntligen händer något! Iallafall, jag har sett din första videobloggar om utredningen, ska kolla mer imorgon! Känns skönt att hitta någon som har liknande tankar och känslor och som kommunicerar dem så ömt och ärligt som du.

Svar: Hej!Vad fint att höra att du känner så. Resan har varit lite tumult nu på sistone så jag har inte riktigt kommit mig för att uppdatera något. Har inte riktigt vetat hur allt känns. Det är ju just det med att livet fortsätter när det man önskar mest av allt inte vill lyckas, så otroligt lätt att fastna i allt det negativa då. Hur har det gått för er? Var gjorde ni ert nybesök och hur var det?
Kram
Jagdigochdu