Jagdigochdu

Upp som en sol och ner som en pannkaka
Igår fick vi så bra besked, allt såg bättre ut än förra cykeln. Förra cykeln hade jag en follikel på 11 mm cykeldag 14 och nu på cykeldag 9 hade jag en follikel på 12 mm. Så bara det är ju mycket bättre än sist. Men imorse tog jag ett ägglossningstest och det var positivt, vilket ju ska vara något bra och en stor skillnad från förra cykeln... Men nej, förra gången var ägglossningen för sen och nu är den för tidig. På sjukhuset lät de inte alls hoppfulla längre, men de vill ändå vänta tills på måndag innan de avbryter cykeln helt. Jag är så fruktansvärt trött på det här. På min kropp och på att de inte lyssnat på mig på reproduktionsmedicin. Jag har flaggat sen dag ett med att jag har oregelbundna ägglossningar. Och även om jag förstår fördelarna med att göra en så naturlig återföring som möjligt så har jag svårt att lita på att min kropp kommer samarbeta med tidsschemat och det är väldigt jobbigt för mig psykiskt att gå igenom det här månad efter månad. Vår senaste återföring var i november och nu är det snart mars och vi har fortfarande inte stoppat tillbaka något. Tiden går så fort även fast det känns som om varje dag är ett år. Jag vill bara få tillbaka ett av våra små embryon och gå vidare på den här resan.
 
På måndag vet vi hur det blir, med största sannolikhet måste vi vänta ännu en cykel.
 
 
/resanmotlillaDu
Avbruten cykel
Nej det blev ingen fryst embryo återföring den här cykeln och det känns som helt rätt beslut. I fredags började jag få pyttelite spottning och det har fortsatt över helgen, så när de ringde från reproduktionsmedicin imorse, kom vi överens om att det bästa vore att avbryta. Jag har varit väldigt stressad under helgen eftersom jag inte ville stoppa tillbaka embryot och sedan få mens nästa dag. Så jag känner mig trygg i att det här var rätt beslut.
 
Inom de närmsta dagarna kommer de ringa från sjukhuset med en ny plan för hur vi ska gå vidare, med största sannolikhet kommer jag få äta letrazol (jag tror det var det) så att vi kan styra nästa cykel och slipper den här stressen som den här cykeln och alla jävla ägglossningstest har inneburit.
 
Jag mår bra i beslutet och peppar inför nästa cykel som förhoppningsvis blir lite lättare att hantera.
 
/Resan mot lilla Du
Att inte kunna lita på sin kropp
Jag är så jäkla trött på min kropp. Trots att jag fick ÄL för 5 dagar sedan visar den tydliga tecken på att mensen är på väg. Har varit inne hos läkaren i fredags och vi ska avvakta tills på måndag och se vad som händer. De kommer ringa mig på morgonen och kolla av läget innan de tinar upp embryot, så vi riskerar i alla fall inte att slösa bort en av våra embebisar. Det hade varit så skönt att få slappna av den här helgen, jag är så trött på att behöva gå igenom den här resan både psykiskt och fysiskt. Som det ser ut just nu är det väldigt oklart om det blir FET på måndag.

/resanmotlillaDu