Jagdigochdu

4 månader
Fjärde månaden lider mot sitt slut och även om mensen inte är här ännu, så känner jag att den är på väg. Den här månaden har varit tuff, jag har mått illa, varit supertrött och såklart tolkat in allt detta i att det kanske har gått vägen denna gång.
 
Igår bröt jag ihop. Men först på kvällen, efter en dag som varit bra, med mycket tillsammans tid och renovering. Igår var det morsdag, ytterligare en utan min mamma. Igår testade jag negativt på ännu ett graviditetstest. Jag längtar så otroligt mycket efter att bli Mamma och för varje månad som går så blir jag så otroligt rädd för att jag inte kommer kunna bli det.
 
Det är så jäkla kämpigt, jag har aldrig haft det så lätt på det området, jag har torra slemhinnor överallt och det gör inte babyverkstaden smidigare. Jag är så jäkla trött på alla dessa oljor, salvor, vitaminer, naturmediciner som jag använder för att överhuvudtaget kunna ha samlag flera ggr i veckan. Jag kämpar med känslor av misslyckande och frustration.
 
Jag känner mig så jäkla ensam.
 
 
Räknar ner dagarna och hoppas mensen går över fort. 5 månaden gillt?
 
Kvällsfunderingar
Framtiden. Jag vet inte vad det kommer bli av mig, det är svårt när det enda jag kan tänka på och det enda jag vill är att bli mamma till Lilla du. Det har varit såhär länge, men de senaste fem åren har den känslan växt sig starkare. Så vad vill jag i mitt liv? Vad har jag för drömmar förutom Lilla du?
Ligger hemma i soffan med Puck och Netflix som sällskap, pappa din är ute med några vänner. Jag funderar över den här bloggen, vad jag egentligen vill få ut av den, vad jag vill skriva ner om den här resan. Just nu känns den väldigt tuff, jag känner mig ledsen och uppgiven. Jag har sökt jobb som teaterlärare, vore ju såklart jättekul om jag får jobb, men hur blir det då ifall jag blir gravid. Jag är rädd för att bränna mina broar på ett jobb jag verkligen vill ha, även fast jag vet att jag har rätt att bli gravid. Samtidigt vet jag ju att det jag vill mer än något annat är att bli mamma. 
 
Jag trodde det skulle vara positivt att ta bort womanlog-appen men det skapar mycket stress att inte ha koll. Framförallt när jag nu mår dåligt. och tankarna fladdrar iväg mot hoppet.
Illamående
Springer till toan med illamående... Hoppet tänds trots att det är så tidigt och antagligen bara är någon magsjuka som bråkar med mig. Illamåendet försvann lika fort som det kom... Kan någon stänga av mitt huvud och mina tankar, jag vill inte hoppas för mycket.
 
Den här månaden har jag raderat min womanlog-app så jag har ingen koll på hur vi ligger till och var vi befinner oss. Det är både skönt och jobbigt, skönt för att jag slipper stressen jag fick när jag tittade på den, nu blir det mer avslappnat och lugnare kring allting. Jobbigt för att jag känner att jag tappat kontrollen, det är dubbelt det där, för jag har ju ingen kontroll över allt det här och det är bra för mig att försöka släppa mitt kontrollbehov och bara ta det som det kommer. 
 
Så jag antar att vi får se, om det är magsjuka eller någonting annat. 
 
Puss Mamma